E-MAIL: INFO@FOLDMERO.COM     Mobil: 06-20-323-4932     FAX: 06-1-690-1810         ONLINE ÁRAJÁNLAT >

Földmérő állás

ÁLLÁST KERESŐKNEK

A fórumra regisztrált felhasználók – érdeklődési körüknek megfelelően – különféle felhasználói csoportokhoz csatlakozhatnak.

Amennyiben például éppen állást keresel, csatlakozz a “Földmérő állás / munka” felhasználói csoporthoz (a sikeres elhelyezkedést követően egy kattintással azonnal ki tudsz lépni a csoportból).

A regisztrált felhasználók adatlapja egy folyamatosan frissíthető online szakmai önéletrajzként funkcionál (a nem publikus adatoknál igény szerint beállítható, hogy csak regisztrált tagok, vagy csak az ismerősök láthassák).

Több lehetőség is van, hogy javítsd a sikeres elhelyezkedés esélyét:

1. Töltsd fel a profil oldalad minél több információval, hogy a kereső űrlap segítségével a potenciális munkaadók megtalálják az önéletrajzod. A fénykép feltöltése tovább növeli az esélyeket.

2. Adj fel hirdetést a “földmérő állás, munka” felhasználói csoport fórumán.

3. Tedd közzé a fórumon blog bejegyzésként eddigi szakmai munkádat (pl. TDK dolgozat, diplomamunka kivonata), vagy szakmai cikkeid.

 

MUNKÁLTATÓKNAK

Sokszor előfordul, hogy az állást keresők és a munkáltatók “elkerülik egymást”. Hiába kap ugyanis egy munkáltató rendszeresen   önéletrajzot tartalmazó körleveleket,  amikor fel kellene venni egy új alkalmazottat (vagy csak egy adott projekt miatt alkalmilag lenne hirtelen szükség valakire), gyakran mégsincs hová fordulni.

Ilyen esetben a fórumon a munkáltatók azonnal hozzáférhetnek egy naprakész adatbázishoz, mely a potenciális munkavállalók szakmai adatait tartalmazza.

A felhasználók profil oldalának megtekintése mellett természetesen álláshirdetés feladására is lehetőség van, a kapcsolódó felhasználói csoportok fórumán (állás hirdetés feladása a fórumra történő regisztráció nélkül is lehetséges, az oldal alján található űrlap segítségével).

 

Egyéb lehetőségek egyedi megbeszélés alapján:

- Rövid ideig tartó, nagy emberi erőforrás igényű projektek támogatása (pl. diákmunka igénybe vétele, nagy területre kiterjedő adatgyűjtés, építészeti felmérés, stb.).

 

Regisztrált felhasználók Szakmai fórum

 


Állást kínál

Földméréssel, geodéziával, térinformatikával, építőiparral, térképészettel kapcsolatos álláshirdetés itt regisztráció nélkül is feladható.