E-MAIL: INFO@FOLDMERO.COM     Mobil: 06-20-323-4932     FAX: 06-1-690-1810         ONLINE ÁRAJÁNLAT >

DigiTerra PAX temető nyilvántartó rendszer

temető nyilvántartó

A DigiTerra PAX olyan átfogó temető-információs rendszer, amely a DigiTerra Kft. térinformatikai adatkezelési fejlesztési tapasztalatai alapján került kifejlesztésre. A térkép-alapú megközelítéstől kezdve, a hasznos és könnyen testre szabható kimutatásokon keresztül, a praktikus keresési lehetőségekig számos újdonságot vonultat fel.

A DigiTerra Kft. temető nyilvántartó szoftvere A temető üzemeltetés során jelentkező gyakorlati igényeken túl a temető nyilvántartással kapcsolatos, hatályos jogszabályoknak is teljes mértékben eleget tesz.

 

 

Temető Információs Rendszer bevezetése

Helyi földmérő partnereink bevonásával, légi fotogrammetriai technológia alkalmazásával rendkívül kedvező áron vállaljuk temetők teljes körű felmérését (ajándék ortofotóval), valamint a temető nyilvántartási rendszer adatfeltöltését, beüzemelését.

További részletek

 

A temető nyilvántartó szoftver előnyei

Jogszabályi megfelelés - a rendszer segítségével a temető üzemeltetés könnyen eleget tud tenni a jogszabályokban rögzített követelményeknek.

Áttekinthető adatkezelés - a temető információs rendszer segítségével a sírhelyeket érintő valamennyi fontos térképi és leíró jellegű információ gyorsan áttekinthető és könnyen rendszerezhető módon rendelkezésre áll.

Bevételek növelése - a szoftver fejlesztői külön hangsúlyt fektettek az elmaradt megváltások kezelésére, hiszen ez a temetők legfontosabb bevételi forrása, így átláthatósága kulcsfontosságú kérdés a temető kezelői számára.

Gyors, egyszerű kezelés  - a temetőnyilvántartó program telepítése és használata nem igényel semmilyen speciális szaktudást – sőt, még oktatást sem, hardver igénye szintén minimális.

 

Árak

A DigiTerra PAX temető információs szoftver sírhelyenként már 30 Ft összegtől elérhető, így rendkívül rövid megtérülési idővel számolhatunk.

A rendszer bevezetésével kapcsolatos felmérési és adatfeltöltési munkák árairól > itt < kérhet bővebb tájékoztatást.

Integrált temető térkép

Temető térkép

A szoftver integrált térképező modullal rendelkezik.

Lehetőség van többféle térképformátumból (dxf, shp) térkép betöltésére, szerkesztések elvégzésére és a térképeken való mérésre is.

A GPS mérésből, geodéziai felmérésből származó temető kataszter vagy a temetőről készült légifotók digitalizálásából származó információk szolgáltatják a kiinduló térképet, de szükség esetén Google térkép is betölthető.

Az új sírhelyek bármikor berajzolhatóak vagy módosíthatóak, az aktuális térkép dxf-be exportálható (a kezelt rétegek száma korlátlan).

 

 Egyszerű adatkezelés

Temető információs rendszer adatkezelésA DigiTerra PAX temető nyilvántartó program egyik legerősebb eleme, a Google-hoz hasonló szabadszavas kereső, melyben bármilyen ismert adatot beírva azonnal megjelenik a temető térkép megfelelő része és az adott sírhelyekhez tartozó fénykép is – mellette a leíró adatokkal.

A sírhelyekről könnyen nyilvántartható és módosítható valamennyi kapcsolódó műszaki, pénzügyi és egyéb információ.

 

Egyedi kimutatások, lekérdezések

A szoftver segítségével gyors, személyre szabott kimutatások és esztétikus jelentések, grafikonok készíthetőek a betöltött adatokból, amelyet bármilyen ismert formátumban (doc, docx, xls, xls, pdf, jpg, png, html, xlm, csv… stb) egy kattintással publikálhatunk – vagy akár e-mailben is elküldhetünk. Ezáltal lényegesen leegyszerűsödik a temető üzemeltetéssel foglalkozók munkája.

 

Demo letöltése
A temető nyilvántartó szoftver DEMO verziója a DigiTerra PAX oldaláról letölthető és 100 db sírhelyig ingyenesen használható.

 

A szoftverrel kapcsolatos részletes információkat megtalálja a DigiTerra Kft. honlapján.

 

 

Hozzászólás beküldése

*