E-MAIL: INFO@FOLDMERO.COM     Mobil: 06-20-323-4932     FAX: 06-1-690-1810         ONLINE ÁRAJÁNLAT >

Földmérő partnereink


Földmérő Információs Portál – Földmérő kereső nagyobb térképen való megjelenítése

 

földmérő partneri hálózatGyors és szakszerű földmérési, geodéziai szolgáltatást nyújtunk Budapesten és vonzáskörzetében, illetve helyi földmérő vállalkozók bevonásával -egy rugalmas felépítésű partneri hálózat* előnyeit kihasználva- az ország szinte teljes területén.

 

A FÖLDMÉRŐ PARTNERI HÁLÓZAT ALAPELVEI:

1. Budapest vonzáskörzetén kívül a földhivatali ügyintézést is igénylő munkákkal kapcsolatos megkereséseket helyi illetőségű földmérő partnerünknek továbbítjuk.

Így biztosítható a maximális hatékonyság (helyismeret a terepen és a helyi földhivataloknál) és minimalizálhatóak a járulékos költségek (pl. utazási költség).

 

2. Földmérő partnereinktől – és természetesen az ügyfelektől sem – kérünk közvetítői jutalékot, így ennek költsége még áttételesen sem emeli a geodéziai szolgáltatások díját.

Közvetlenül az Önhöz legközelebbi geodéta partnerünktől kap árajánlatot, illetve közvetlenül vele beszélik meg a munka részleteit.

 

3. Egyéb geodéziai munkáknál megpróbáljuk kiválasztani a leghatékonyabb megoldást, szükség esetén a hálózat más tagjait is bevonva a munka elvégzésébe. Így a speciális szakértelmet, szoftvert vagy műszert (pl. fotogrammetriai kiértékelés, lézer szkennelés, építészeti felmérés), illetve a nagyobb erőforrást igénylő feladatokat is maximális hatékonysággal tudjuk elvégezni.

 


* Földmérő partnereink a weboldal szakmai fórumán a Földmérő partneri hálózat felhasználói csoportba regisztrált vállalkozók.

Tevékenységüket önállóan végzik, ezzel kapcsolatban a weboldal üzemeltetője  felelősséget nem vállal (az esetleges visszajelzések alapján azonban természetesen törekszünk arra, hogy helyi partnereink megbízható, korrekt szakemberek legyenek).

Összes regisztrált felhasználó megtekintése